28 Ağustos 2009 Cuma

Oldu olucaklar

Evet 2 hafta oldu bloğa girmeyeli.
O kadar yazıcak şey birikti ki aslında ama 2 dk vaktim olmadı bunları yazmaya.
Hem güzel hem de çok kötü şeyler oldu bu arada.
İş yerindeki çok yakın arkadaşım Tubik'im işten ayrıldı bugün.Biraz önce eşyalarını topladı,vedalaştı gitti.Yolun açık olsun Tubik.Biz zaten her zaman gene beraberiz.

Onun dışında yarın İstanbul Fashion Days için İtü'de olacağım.Canım arkadaşım Gamze Saraçoğlu'nun defilesini izlicez.Onun bu mutlu gününde yanında olucaz:))

Biriktirdiklerimle en kısa zamanda bloğumda yer alacağım.

16 Ağustos 2009 Pazar

Ben döndüm İstanbul yeni yaşımda bu sefer seninle değildim.

Bodrumdan karelerle postuma başlamak istedim.Bu kareleri görmek dönmüş olduğum gerçeğinin bana verdiği üzüntüyü biraz olsun hafifletiyor sanırım.

İşte bizim odamız.
Her sabah afiyetle yediğimiz kahvaltılardan bir tanesi.Beni tanıyanlar çok iyi bilir ki ben peynir konusunda sorunluyum.Başkasının evinde peynir yemem, dışarda peynir yemem bunun sebebi ise bir türlü evimde yediğim peynirin tadını bulamam. Ben ezine yerim kardeşim. Hatta arkadaşlarım beni kahvaltıya çağırdıklarında tedirgin olurum kendi peynirimi götürsem mi acaba derim:)Konunun özü şu ki en çok sevindiğim konu oteldeki peynirlerin ağzıma layık olmasıydı:D


Hava süperdi, Bodrum çok kalabalıktı, arkadaşlarımız yanımızdaydı tek sorunumuz Ortakent'te olduğumuz için Türkbükü'ne gitmemiz biraz zaman alıyordu.1 saat yol sonunda ulaştığımız Bianca ve Maki'den resimler.


Üşenmedik her gece Bodrum'a indik. Gecelerden bir demet.



































Bu arada ayın 15'i benim doğumgünümdü. Doğumgünümü Bodrum'da geçirmek için 1 gün tatilimizi uzattık. Bana verilecek en güzel hediyelerden biri de buydu zaten. Yaşımı merak edenlere tabii ki kaç yaşıma bastığımı söylemeyeceğim burdan aslında hatrı sayılır bir yaşta olduğumda ortaya çıkıyor zaten :)
Tüm tatil boyunca bir dediğimi iki etmeyen canım sevgilim'e, doğumgünümde saat 00:00'dan itibaren beni msj ve telefona boğan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum.
Güneşin sıcaklığını, denizin serinliğini, balıklarla yüzmenin keyfini, sere serpe yatmanın rahatlığını, dans etmenin verdiği mutluluğu, çakır keyif olmanın verdiği tatlı hoşluğu bu tatilde doya doya çıkardık.
7 gün çok çabuk geçti ama çok güzel geçti...

4 Ağustos 2009 Salı

Tatilden önce son post

Bu aralar bloğa yazmayı bırakın giricek bile doğru dürüst zamanım olmadı.

Cuma akşamı Bodrum semalarına uzun bir bekleyişten sonra süzülüyorum. Bütün yazı İstanbul'da geçirip bütün arkadaşlarımın çoktan kapkara oldukları hatta 2.tatillerine çıktıklarını düşünürsek bu tatili çoook uzun zamandır bekliyorum.

Tesadüfen birkaç arkadaşımında aynı tarihlerde orada olucak olmaları tatilimizi daha da keyifli hale getiricek.

Bloğa gidene kadar bir daha yazamam herhalde. Son alışverişler,manikür,pedikür, bavul hazırlama derken zamanımın olucağını sanmıyorum.

16 Ağustos, doğumgünümden 1 gün sonra, İstanbulda'yım.

O güne dek ALOOOHAAAAA