10 Şubat 2009 Salı

Adı Sevgililer Günü

Geri sayım başladı.Sevgililer günü yaklaşıyor.
Kimileri bir telaşta, kimileri bugünü ekonominin canlaması için uydurulmuş bir fikir olduğuna inanıyor.
Kimileri kutluyor, kimileri kutlamıyor. Sevgilisi olmayanlar bu günden genellikle nefret ediyor,"ben zaten sevmem sevgililer gününü yaw, gereksiz"diye kendilerini avutuyolar belki.
Kimileri o gün sevgililerinden çiçek bekliyor, yemeğe çıkarılmak istiyor,miniminnacık bir pırlanta bekliyor.

Herkesin farklı şekilde düşünüp kutladıkları bu sevgililer gününe aslında bende olsada olur olmasada diyen bakanlardanım. Yalan değil bir çiçek beni hep mutlu eder. Ama asıl önemli olan sevgili ile olmaktır.Sevgililere, sevgililer günü olmaz, her gün sevgililer günüdür, gibi klasik bir lafla düşüncemi belli edeyim.

Sokaklarda ellerinde bir buket çiçekle dolaşan kızların havasından geçilmez."Benim sevgilim hem düşünceli hem romantik hem de beni çok seviyor" diye meydan okurlar resmen.Ama acaba bu durumda olupta içinde başka başka düşünceler geçiren insanlar yok mudur?
Örneklemek gerekirse; daha dün kavga etmişsindir, belkide birbirine çok ağır sözler söylemişsindir.Onlar o günde unutulur mu? Ya da daha iki gün önce en yakın arkadaşına "yaaaa kızım tahammül edemiyorum,çok salak ya buuu" dediğin bi sevgilin mi vardır aslında yanına?

Sevgili, aşık, doğru kişi, ruh ikizi, insanın canı, bebeği ya da adı her ne ise, herşeyiyle seven ve sevilen biri olmalı.

Sadece sevgililer gününde değil kavgada bile yakının olmalı.Bu sebeple sevgi ayı olarak adlandırılan Şubat ayında ve sevgililer gününde gerçek sevgililerinizle olmanız dileğiyle...Sizi siz olarak seven ve sizinde o olarak sevdiğiniz kişilerden çiçek, böcek, yemek, ayıcık,minnacık pırlantacık almanız dileğiyle...