8 Ağustos 2008 Cuma

Geelll geeeellll Tombala Beach'e geeelll

Bodrum'da beachleri tek tek gezerken sürekli eleştiri halindeydik.İşte şurası biraz daha çimlenebilir,hamakları şu tarafa alsalardı keşke,ben olsam şöle bir uygulama yapardım gibi pek çok yorum geldi insanlardan.

O sırada hayaller kurarken "ya aslında bizde bir beach açalım dedik".
Plan şöle;

Belli bir ücretle misafirler girişlerini gerçekleştirir.Bu giriş parası ile misafirler gün içinde yiyecek ve içeceklerden yararlanırlar. Girerken her kişiye ayrı bir havlu verilir.Havulular tombala kartı şeklindedir.Saat 5'e kadar o havlular misafirler tarafından güneşlenmek ve kurulanmak amaçlı kullanılır.Saat 5'te Tombala başlar.Sigara tablası büyüklüğünde üzerinde sayıların bulunduğu plastik daireler tombalanın taşlarını oluşturur.Dj kabininde bir kişi sırayla çıkan sayıları söler ve insanlar tombala oynarlar.Kazanana 300-400 YTL değerinde bir cep telefonu ya da şampanya ya da 2 gün ücretsiz giriş gibi ödüller verilir.

Bunun hayalini kurarken biz çok eğlendik."Tutar mı? Evet tutar bizce" dedik.
İsminin Tombala Beach olması olmadı farkındayız ama format o olduğu için aklımıza başka birşey gelmedi.

Tabii bu arada her yerin bembeyaz olmasına özen göstereceğiz.Hamaklarımız,büyük beyaz minderlerimiz,güzel yemeklerimiz,içkilerimiz,tahta iskelemiz,bol ağaçlıklı,çimlik alanlarımız olucak.Bütün ünlüler oraya akıcak.Öğlen Happyhour 'larımız olucak.

4 kişi biz bu işe girmeye karar verdik.Mafyayı nasıl halledicez bilmiyorum ama yardımı dokunucak, tanıdığı olan varsa yardımcı olursa sevinirim.Topuklarım bana lazım çünkü:)
Finans konusuna da gelirsek sanırım kredi çekeriz.Bak yine düşündüm de bu iş tutar ağbicim yaa valla tutar...