21 Ağustos 2008 Perşembe

sonunda birkaç resim...


Uzun zaman sonra Bodrum resimlerinin bir kaçına ulaşabildim.Sevgili arkadaşımız Kuzu yurtdışına çıktı.Resimler onu laptopunda kaldığı için alamadım hala...



Değerlendirmelere gelince;bu sene hem Çeşme hem de Bodrum'a gitmiş biri olarak şunu söleyebilirim ki,Bodrum'un ölüsü bile Çeşme'yi yener.


Beachleri arasındaki boyut ve insanların "kalite" farkı tartışılamaz bile. Bianca, Xuma süper dekorları ve masmavi deniziyle Çeşme'nin gözde Solemare'sini farkla geride bırakmış durumda.


Bianca ve Xuma'nın girişi 50 YTL ama bu 50 YTL içinde gün byunca yemek yemek ve içecek alma imkanı var.Zaten daha fazlasına ihtiyaç olmuyor.Yemekler gerçekten çok lezzetli.


Gece hayatına gelince bence Bodrum'un kalbi Fink'te atıyor.Klubün tam ortasına yerleştirdikleri devasal kırmızı avize göz kamaştırıcı.Ardarda çalan güzel müziklere karşı koymanız imkansız.Kendinizi tutamayıp sallanmak ne kelime, resmen coşuyosunuz:))





Gerçekten şunu rahatlıkla söleyebilirim,geçirdiğim en güzel tatildi ve seneye Çeşme mi Bodrum mu diye bir saniye bile düşünmiceğimi biliyorum.