6 Kasım 2008 Perşembe

EVLİLİĞİ KURTARAN 7 ROMANTİK FORMÜL



4 bin mutlu çiftin hepsi de bu konularda hemfikir...

Onepoll adlı internet araştırma şirketinin 4 bin "mutlu çift" üstünde yaptığı araştırmaya göre, evlilikte mutluğun formülü şöyle: Ayda üç romantik jest, iki romantik yürüyüş, iki romantik hediye, evde yenen üç romantik akşam yemeği, bir kez yatakta kahvaltı, iki kez dışarıda akşam yemeği, yedi romantik gece, bir geceyi dışarda geçirme, bir kez bara gitme...

Bugün'ün haberine göre, Araştırmada ev temizliğinin de ilişkilerde etkili olduğu görüldü. Karşı tarafa sormadan ayda üç kez ev temizlemenin evliliği olumlu yönde etkilediği ortaya çıktı. Günde üç kez sarılmanın çiftler arasındaki iletişimi güçlendirdiği söylenirken yılda iki kez tatile gitmek ve iki küçük kaçamak yapmak, evlilikte mutluluğun kapısını açan anahtarlardan birkaçı.


Yukarıdaki bu haber için söyleyecek bazı sözlerim var.

Henüz evli değilim.Bu söylenenlerin faydası olucağına şüphe duymuyorum.Ancak bunların çoğunu gerçekleştirmek için ciddi paralara ihtiyaç yok mu?
Mesela kaçımız yılda iki kere tatile çıkabiliyor ya da 2 hediye ya da yakın yerlere de olsa yılda 2 kere gidebiliyor?

Bunların olabilmesi için gerekli olan para insanlarda yoksa nasıl bir kurtarma planı var acaba?Direk kaçış planı mı yürürlüğe giriyor bu durumda?