20 Eylül 2008 Cumartesi

Komedi Dükkanı


Cuma akşamı çok güzel geçti.Huzur bana süpriz yaptı.Komedi Dükkanı'na bilet almış.

Gittik güldük güldük geldik.Tolga Çevik'in konukları Ebru Cündübeyoğlu ve Hakan Yılmaz'dı.

Sahneye fazla uzak değildik ancak Huzur'un tam önünde kulak arkasını ezberlediğimiz uzun boylu bir vatandaşımız sahneyi görmemizde biraz sorun yarattı.

Nasıl bir gösteri sergilendiğini anlatmıcam zaten esprileri burdan yazmak ya da konsepti burdan anlatmaya çalışmak sanırım pek başarılı olmaz,böyle şeyleri yaşamak lazım.

Gösterinin girişinde içeri fotoğraf makinası ve yiyecek sokmak yasak olduğu için herşeyi bıraktık.Kapıdaki görevliler eşyaların üzerlerine isimlerimizi yapıştırdılar,çıkışta kimlikle eşyaları alıcağımızı sölediler.İnsanların kafa dağıtmak, gülmek ,eğlenmek için gittikleri bu tip aktivitelerin amacıdır rahatlamak,dertlerden uzaklaşmak.Ancak çıkışta bir kadın avazı çıktığı kadar bağırıyodu görevlilere.Girerken su bırakmış onu geri istiyormuş."Siz benden aldınız onu çıkışta geri vericez dediniz benim suyum nerde?"diye.Ablacım dur tamam rahatla sen buraya eğlenmeye geldin.

Yok kadın ortalığı birbirine kattı.Güvenlik görevlileri neler yapıcaklarını şaşırdılar.15 dakikalık kavgadan sonra kadına kantinden bir su verildi.Olay mahalini terkederken ve hala sölenen kadının şovuda en az Tolga Çevik'in ki kadar ilgi gördü seyircilerden.

Nitekim sonuç olarak Komedi Dükkanı her zamanki gibi akıllarda kalan bir gösterim sergiledi.İş çıkışında, bütün haftanın yorgunluğunun üzerine de çok iyi geldi.

Teşekkürler darlin'