26 Eylül 2008 Cuma

Sobe VOL.2

Tubik sobeledi beni.Kendi DNA'nı kendin yarat diye çok zevkli bir test yapmamı istemiş.

Bu testi yaparken arada kararsız çok kaldım.Bazı resimler seçmeniz gerekiyor ve birden fazlası bana uyuyodu.Neyse ben daha fazla anlatmıyım siz burdan teste ulaşıp kendi görsel DNA'nızı oluşturabilirsiniz.

İşte testimin sonuçları:

Ruh Hali
RAHAT
Zevk seçimin basit şeylerin hayatını güzellleştirdiğini gösteriyor. Rahatlamak, gevşemek;işte sen bunu seviyorsun ..Romantik sayılırsın ve egzotik olan herşeye ilgin var. Saçlarında denizden gelen esintiyi,teninde güneşi hissetmeyi seviyorsun. Ayakkabılarından kurtul..keyfini çıkar..işte bu.Müzik haftasonunun tek hakimi. Clublar sabaha kadar süren partiler..Oldukça sosyalsin, yeni insanlarla tanışmayı seviyorsun.Sanat deyince ilk aklına gelen moda akımları oluyor. Rahat olsun olmasın, trendler sana göre denemeye değerdir. Kendini moda olanla ifade etmeye inanıyorsun.

Eğlence
FİRARİ
Tatilde yakınlarınla birlikte olacağın keyifli zamanları, her türlü konfor ve hizmeti sunan, dinlenip yenilenmeni sağlayacak bir mekanda geçirmeyi tercih edersin.Küçük bir yakınlaşmadan başka hiçbir şey seni böyle heyecanlandıramaz. Aşk için asla yeterli zaman yok!Basit şeylerle mutlu olmayı tercih ediyorsun, bazen, gevşemekten daha iyi bir şey olamaz.Boş zamanlarını şarj olarak değerlendiriyorsun.Seni rahatsız eden şey nedir ? Etrafındaki herşeyin temiz ,düzenli olmasını ve güzel kokmasını istersin. Çok fazla şey istemiyorsun, öyle değil mi?

Alışkanlıklar
ALIŞKANLIK YARATIĞI
İçten içe sağlıklı bir yaşam sürdürmek gerektiğininin farkında olsan da, günü geçirmek için ihtiyaç hissettiğin vazgeçilmezlerin var. Tam bir alışkanlık yaratığısın.Evinde , farklı ve cesur tarzını yansıtmayı seviyorsun. Etrafındaki herşey sana kendini iyi hissettirmeli.Sağlıklı kararlar alma aşamasında endişeli değilsin. Hayatı basit tarafından algılıyor ve kendini sıkıntıya sokmuyorsun.

Aşk
KLASİK
Gerçek bir romantik ve biraz da hayalperestsin. Tamam hayat bir film olmayabilir ama öyle olduğunu düşünmenin ne zararı olabilir ki?Senin için özgürlük anı yaşamak demek. Oldukça gözükarasın ve önüne çıkan fırsatları değerlendirmekten çekinmiyorsun.


Geldiiiiik,en zevkli kısma;kimi sobeliceğim kısmına.Babegazelle,Yabani Kuzu ve Osuruktan teyyare sıra sizde.
Deneyin çok zevkli:))